Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون اول قوه‌قضاييه از تحت تعقيب قرار گرفتن عده اي از مديران و کارمندان بانک مرکزي و وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد.
به گزارش خبرگزاري آريا، حجت‌الاسلام والمسلمين غلامحسين محسني اژه‌اي با حضور در برنامه تلويزيوني نگاه يک که از شبکه اول سيما پخش شد، ضمن تسليت به مناسبت سالروز شهادت شهداي 17 شهريور به مشکلات اقتصادي اخير اشاره و اظهار کرد: مشکلات اقتصادي وجود دارد و مردم هم در سختي هستند اما مشکلات بيش از آنچه هست توسط برخي تريبون‌ها القا مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين مقام مسئول در دستگاه قضايي افزود: افزود: يکي از علل مشکلات اقتصادي، فشار بي‌حد و حصر دشمنان است که بخشي تحريم‌ها و بخشي نيز جنگ رواني دشمن است. ضمن اينکه بخشي از مشکلات نيز به دليل کم‌کاري، فساد، خيانت، بي‌انگيزگي، بي‌تدبيري و ساده‌نگري‌هاي داخلي است که باعث بروز مشکلات شده است.
محسني اره‌اي اژه‌اي ادامه داد: بي‌تدبيري‌هاي داخلي هم حتما درصد قابل توجهي در مشکلات اقتصادي نقش دارد و تنها نمي‌توان به تحريم‌ها و جنگ رسانه‌اي دشمن براي بروز مشکلات اقتصادي استناد کرد؛ البته نمي‌توانم درصدي بگويم سهم هريک در بروز مشکلات چقدر است.
سخنگوي قوه‌قضاييه با اشاره به اقدامات هماهنگ دولت و قوه قضاييه براي برخورد با مفسدان گفت: اقدامات سازمان اطلاعات سپاه، وزارت اطلاعات و ناجا به عنوان ضابطان دستگاه قضا بي در برخورد با مفسدين نظير بود و در پرونده وحيد مظلومين و دستگيري ميثم رضايي، ضابطان دستگاه قضايي مانع از فرار متهمين شدند.
وي در در پاسخ سوالي درباره پرونده مظلومين و اينکه آيا خريد سکه جرم است يا خير گفت: سلطان سکه يا همان مظلومين به دليل خريد سکه محاکمه نمي‌شود. ضمن اينکه سياست بانک مرکزي که در اين شرايط بدون سقف سکه فروخت درست نبود زيرا ممکن است خيلي از افراد بخواهند سکه را قاچاق کنند و ذخيره کشور را خارج ببرند که اين يک بحث است و بحث ديگر اين است که اگر فرد منشا پولش مشکل نداشت و سکه خريد، مشکلي ندارد ولي فردي را سراغ داريم که از بانک با قرارداد مدني 7 ميليارد وام مي‌گيرد اما برخلاف قرارداد سکه مي‌خرد که اشکال دارد.
معاون اول دستگاه قضا تصريح کرد: مظلومين به دليل خريد و فروش عمده و غيرمجاز ارز و خارج کردن آنها از کشور محاکمه مي‌شود.
محسني اره‌اي همچنين به تحت تعقيب قرار گرفتن برخي مسئولان دولتي در پرونده‌هاي اخير خبر داد و گفت: در همين مسايل ارزي معاون ارزي بانک مرکزي مورد تحقيق قرار گرفت و رئيس بانک مرکزي هم مورد تحقيق قرار گرفت اما بازداشت نشد که اين تحقيقات ادامه دارد و مشخص شده فساد وجود دارد. وي افزود: همچنين عده اي از مديران و کارمندان بانک مرکزي و وزارت صنعت، معدن و تجارت را که در وقوع فساد نقش داشتند دستگير کرديم و تحقيقات از اين افراد براي به نتيجه رسيدن پرونده‌ها ادامه دارد.
وجود شواهد و قرائن از نقش آفريني بيگانگان در تصميم‌سازي‌ها
وي درباره پرونده مظلومين گفت: مظلومين سال 91 دستگير و پرونده اي براي وي تشکيل و کيفرخواست براي او صادر شد اما حراست بانک مرکزي و اداره حقوقي بانک مرکزي به دادگاه شفاها و کتبا گفتند که اين فرد با نظر بانک مرکزي خريد و فروش کرده و به همين دليل دادگاه مظلومين را محکوم نکرد اما بعدا مشخص شد حراست بانک مرکزي رشوه گرفته و افراد تحت تعقيب قرار گرفتند.
محسني اژه‌اي ادامه داد: آذر سال گذشته هم بانک مرکزي به نيروي انتظامي نوشت مبني بر اينکه افرادي به صورت شبکه‌اي ارز خارج مي‌کنند. نيروي انتظامي هم وارد شد و افرادي را شناسايي کرد که يکي از افراد متهم همين مظلومين و پسرش بودند.
اين مقام عالي قضايي افزود: نيروي انتظامي در بررسي کف بازار هم به سالار آقاخان و محمداسماعيل قاسمي رسيدکه معاملات «فردايي» داشتند. دوباره بانک مرکزي و وزارت اطلاعات گفتند اقدامات افراد مزبور با دستور ما بوده که البته وزارت اطلاعات توضيحاتي داد اما از بانک مرکزي سربسته قبول نکرديم.
محسني‌اژه‌اي در پاسخ به اين سوال که آيا در فسادهاي اخير بيگانگان و سرويس هاي خارجي هم نقش دارد يا خير اظهار کرد: ترديد نکنيد دست بيگانه در برخي گراني‌ها و مشکلات اقتصادي وجود دارد؛ يعني حتما در تشديد و ايجاد مشکلات، بيگانه دخيل است اما اثبات رابطه بين عوامل داخلي و بيگانگان سخت است.
وي توضيح داد: گاه يک نفر اجير مي‌شود و برخي تصميم‌سازي براي مديران مي‌کنند.در خصوص تصميم‌سازي قرائن و شواهد داريم اما سوءنيت فرد مشخص نيست. محسني اژه‌اي به نامه هشداري وزارت اطلاعات در خصوص نحوه پيش فروش سکه اشاره کرد و گفت: وزارت اطلاعات در 30 فروردين‌ امسال نامه‌اي خطاب به آقاي واعظي رييس دفتر رييس جمهور و آقاي جهانگيري معاون اول رييس جمهور نوشت و در آن پيرامون نحوه توزيع سکه تذکر و هشدار داد و درباره نکات منفي مداخله ارزي گذشته هم مطالبي بيان کرده و خواسته بود در رابطه با اين سياست تجديدنظر شود و رونوشتي هم از اين نامه به وزير اقتصاد و بانک مرکزي فرستاد.
معاون اول قوه‌قضاييه افزود: آنچه براي ما مشخص شده است اين است که شواهد و قرائني مبني بر نقش آفريني بيگانگان در رابطه با تصميم‌سازي غلط وجود دارد.
محسني اژه‌اي در ادامه درباره برخورد دستگاه قضايي درباره دانه درشت‌ها اظهار کرد: ابتدا بايد ببينيم منظور از دانه درشت چه کسي است؟ آيا دانه درشت کسي است که ميزان اختلاسش زياد است؟ آيا کسي است که منصب بالايي دارد؟ آيا منظور از دانه درشتان، آقازاده‌ها هستند؟ ضمن اينکه ما از افراد پايين‌تر به دانه درشت‌ها و به نقطه مرکزي مي‌رسيم‌. معمولا در سبزه ميدان پليس با دلال خرده‌ها برمي‌خورد و از او به سالار آقاخان، وحيد مظلومين و از آنها به عراقچي و سيف مي‌رسد.
معاون اول قوه‌قضاييه گفت: از نظر شما شهردار، وزير، استاندار، نماينده مجلس، کارمند ثبت و قاضي، دانه درشت هستند يا خير؟ همه اين افراد جزو کساني هستند که با آنها برخورد قانوني صورت گرفته و محکوم شده‌اند.
وي درباره حاشيه‌هاي ايجاد شده توسط مشايي نيز گفت: اصل و فرع نوشته مشايي در مورد عزل وکلايش موجود است. فردي که از او حمايت مي‌کرد گفت اگر ثابت شد فلان کار را مي‌کند که ثابت شد.
به گزارش تسنيم، سخنگوي دستگاه قضا افزود: مگر اينکه بگويند اينها جعلي است که خب بايد پرسيد چه کسي جعل کرده است؟ آنها که زنده اند و خودشان به دادگاه مراجعه کرده‌اند جوسازي مي‌کنند.؟
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۳۲۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‏رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد

به گزارش قدس آنلاین، مصطفی قمری‌وفا در شبکه اجتماعی خود نوشت: رئیس کل بانک مرکزی ایران به منطور شرکت در پنجاهمین سالگرد تأسیس بانک توسعه اسلامی، تهران را به مقصد ریاض پایتخت عربستان ترک کرد.

دیدار و گفتگو با روسای بانک‌های مرکزی کشورهای مختلف از جمله عربستان در راستای توسعه مناسبات پولی و بانکی از جمله برنامه‌های رییس کل بانک مرکزی در عربستان است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ‏رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد
  • ‏رئیس‌کل بانک مرکزی راهی عربستان شد
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها